Ingrediënten (5 stuks):
- 5 witte pitabroodjes
- +/- 500 gram kipfilet in blokjes gesneden
- 1 eetlepel cajunkruiden (zonder toegevoegd zout)
- 15 cherrytomaatjes
- 50g gemengde sla
- Halve komkommer in kleine blokjes gesneden
Knoflooksaus:
- 170ml Griekse yoghurt
- 1 teentje knoflook
- Peper
- Fijngehakte peterselie
Bereidingswijze:
- Bestrooi de blokjes kip met de cajunkruiden. Bak de kip in een pan met een beetje olie gaar.
- Bak ondertussen ook de pitabroodjes af. Snijd de komkommer in blokjes en de cherrytomaatjes in vieren.
- Pers het teentje knoflook uit en meng vervolgens door de Griekse yoghurt. Voeg er nog een snuifje peper en wat fijngehakte peterselie aan toe.
- Snijd de pitabroodjes open en vul met sla, komkommer, cherrytomaat en kip en voeg knoflooksaus toe naar wens.