Ingrediënten (4 stuks):
- 400g verse zalm
- 600g (diepvries)broccoli
- 1 potje Boursin Cuisine knoflook & kruiden
- 1 doosje (soja)room (250ml)
- 400g macaroni (droog gewogen)
- Geraspte Mozzarella
- Olijfolie
- Peper
Bereidingswijze:
- Kook de (diepvries)broccoli in 15 min. gaar in ruim water. Giet af.
- Kook de macaroni gaar (zie verpakking).
- Snijd de zalm in kleine blokjes en bak ze in de olijfolie aan. Voeg peper toe.
- Voeg de broccoli, het potje Boursin Cuisine knoflook & kruiden en de (soja)room toe. Laat warm worden en voeg peper toe naar smaak.
- Meng het geheel met de gekookte macaroni en doe het in een ovenschaal.
- Bestrooi met de geraspte Mozzarella en zet nog even onder de grill tot er een bruin korstje opkomt.