Mac’n cheese met zalm

Ingrediënten (4 stuks):                                                                            

  • 400g verse zalm
  • 600g (diepvries)broccoli
  • 1 potje Boursin Cuisine knoflook & kruiden
  • 1 doosje (soja)room (250ml)
  • 400g macaroni (droog gewogen)
  • Geraspte Mozzarella
  • Olijfolie
  • Peper

Bereidingswijze:

  1. Kook de (diepvries)broccoli in 15 min. gaar in ruim water. Giet af.
  2. Kook de macaroni gaar (zie verpakking).
  3. Snijd de zalm in kleine blokjes en bak ze in de olijfolie aan. Voeg peper toe.
  4. Voeg de broccoli, het potje Boursin Cuisine knoflook & kruiden en de (soja)room toe. Laat warm worden en voeg peper toe naar smaak.
  5. Meng het geheel met de gekookte macaroni en doe het in een ovenschaal.
  6. Bestrooi met de geraspte Mozzarella en zet nog even onder de grill tot er een bruin korstje opkomt.