Miniwraps met tonijn en mango

Ingrediënten (ca. 16 stuks):

  • 1 Halve komkommer
  • 1 Mango
  • 2 eetlepels magere yoghurt natuur
  • 2 wraps
  • 200 g tonijn in eigen nat (blik)
  • 2 eetlepels mayonaise
  • Zwarte peper
  • Verse koriander

Bereidingswijze:

  • Laat de tonijn uitlekken en meng met de mayonaise en de yoghurt.
  • Schil de mango en snijd in kleine blokjes. Snijd de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er met een lepel de zaadlijsten uit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
  • Hak de korianderblaadjes grof en meng samen met de mango- en komkommerblokjes onder het tonijnmengsel. Kruid met zwarte peper.
  • Bestrijk de wraps tot op 1 cm van de rand met de tonijnsalade en rol strak. Wikkel in vershoudfolie en leg minstens 1 uur in de koelkast.
  • Snijd de wraps in schijfjes van 2 cm dik en serveer als aperitiefhapje.