Ingrediënten (ca. 16 stuks):
- 1 Halve komkommer
- 1 Mango
- 2 eetlepels magere yoghurt natuur
- 2 wraps
- 200 g tonijn in eigen nat (blik)
- 2 eetlepels mayonaise
- Zwarte peper
- Verse koriander
Bereidingswijze:
- Laat de tonijn uitlekken en meng met de mayonaise en de yoghurt.
- Schil de mango en snijd in kleine blokjes. Snijd de ongeschilde komkommer in de lengte in 2 en schraap er met een lepel de zaadlijsten uit. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes.
- Hak de korianderblaadjes grof en meng samen met de mango- en komkommerblokjes onder het tonijnmengsel. Kruid met zwarte peper.
- Bestrijk de wraps tot op 1 cm van de rand met de tonijnsalade en rol strak. Wikkel in vershoudfolie en leg minstens 1 uur in de koelkast.
- Snijd de wraps in schijfjes van 2 cm dik en serveer als aperitiefhapje.